středa 16. května 2012

Prague Games 2012


prague games

článek z ofic.webu Prague Games 2012

Dnes jsme odtajnili seznam všech týmů, které by začátkem července měly dorazit do Prahy, aby se utkaly o zlato na devátém ročníku mezinárodního florbalového turnaje Prague Games 2012. Bude jich 318! V součtu všech kategorií překročí seríál Top Class Sport Events letos zcela jistě šest stovek účastnických družstev. Potvrzuje tak jednoznačně pozici největší florbalové akce světa!

Do turnaje jsme letos vybrali rekordní počet 318 týmů z 11 států! Téměř polovina všech zúčastněných k nám dorazí ze zahraničí. V červenci přivítáme u nás zástupce Finska, Lotyšska, Maďarska, Německa, Norska, Polska, Ruska, Slovenska, Švédska, Švýcarska a České republiky. Kompletní přehled účastníků je zveřejněn zde.

Tradičně nejsilněji obsazené jsou chlapecké kategorie, ale my máme radost z toho, že na Prague Games dokazují, že florbal je sportem i pro něžné pohlaví. Bez mála jednu čtvrtinu našich účastníků budou tvořit děvčata!

Všechny zástupce přihlášených družstev žádáme, aby pečlivě zkontrolovali zařazení svých družstev do správných kategorií. V případě jakýchkoliv nejasností nám dejte obratem vědět. Je také nejvyšší čas pro aktualizaci Vašich klubových a týmových informací ve Vašem registračním prostředí. Budeme moc rádi, pokud se Vám podaří doplnit či aktualizovat i vizuální informace – loga klubů, barvy drezů a fotky týmů i hráčů. S těmito prvky chceme na našem webu pracovat intenzivněji než v minulosti.

V současné době začínáme zpracovávat rozpis zápasů. Definitivní verze rozpisu bude zveřejněna na internetu zhruba 14 dní před začátkem turnaje. Kromě florbalových klání připravujeme i bohatý doprovodný program pro zpestření Vašeho pobytu v Praze. O podrobnostech Vás budeme průběžně informovat.

Těšíme se na Vás!




Žádné komentáře:

Okomentovat